Om os | Damsgaard VVS
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Faglig stolthed og grundighed

Vi forener de bedste håndværksmæssige traditioner med nyeste teknologi
og giver en effektiv projektstyring og service af høj kvalitet.

Om os

Hos Damsgaard Gruppen møder du kompetente og erfarne vvs’ere, der lægger vægt på godt håndværk og god service.
Om opgaven er stor eller lille løser vi den med faglig stolthed og grundighed. Fra ventilation og blik til service på f.eks. varmeanlæg og udskiftning af toiletter og faldstammer osv.

Vi rådgiver og udformer tilbud på både store og små opgaver.

Damsgaard Gruppen leverer alle former for vvs og blik arbejde i Århus og omegn.
Vi har eksisteret siden 1985 og har stor erfaring indenfor bl.a.

  • Fjernvarme
  • Badeværelsesrenovering
  • Boligforeninger, serviceaftaler
  • Blik

Vores værksted i Århus N eller Højbjerg er udstyret med moderne værktøj, så vores montører kan levere det bedste stykke arbejde hver gang.

Hos Damsgaard Gruppen servicerer vi både private og virksomheder.

Det er vores mission at levere kvalitetshåndværk med god service og faglig stolthed.

Historien

Quist VVS startede ud som en enkeltmandsvirksomhed i midten af 00’erne. Virksomheden fokuserede på mindre vvs opgaver hos private og erhverv i den sydlige del af Århus.

Efter nogle år kom der flere folk til og opgaverne blev mere varierede – Vi begyndte bl.a. at lave flere og flere badeværelser. Dette resulterede i beslutningen om at åbne en udstilling i Højbjerg, så det blev muligt at yde en komplet service med både det traditionelle håndværk, professionel rådgivning og fremvisning af badeværelsesmøbler og sanitet. Udstillingen blev gennemrenoveret i 2016.

I 2013 overtog den nuværende ejer, Jesper Damsgaard, forretningen. Navnet forblev det samme under cvr nr 34588724 J. Damsgaard ApS.

I 2014 blev Bülows VVS en del af forretningen. Bülows VVS har eksisteret i over 30 år og servicerer både private og erhverv i bl.a. Risskov, Egå, Århus Nord, Lystrup osv. Firmaet kørte videre med samme navn, service og gode renommé.

I 2016 besluttede vi, at gøre det nemmere, at trække på de gode kompetencer fra de to firmaer og lagde dem derfor sammen under Damsgaard Gruppen ApS. Navnene, Quist VVS og Bülow VVS, kører videre som altid. Den eneste ændring er logoet, som er blevet fornyet og implementeret i begge firmaer.

Én af de ting, vi lægger stor vægt på, er at skabe et godt fundament i virksomheden. En anden ting, der ligger os på sinde er at sikre, at der også i fremtiden er gode håndværkere, der har fået en relevant uddannelse i et godt arbejdsmiljø. Vi uddanner løbende nye VVS’ere og for at sikre de får en grundig og relevant viden, kommer de selvfølgelig med i marken, så de kan lære i det rigtige miljø.

Gode medarbejdere, løbende uddannelse, opdatering af viden og et godt arbejdsmiljø, er en del af Damsgaard Gruppen’ dna. Vi vil levere den bedste service til vores kunder og selvfølgelig den bedste kvalitet – altid.

De ansatte

Amanda Swensson

Creative Director

Jeremy Dupont

Chief Executive Officer

Bryan Johnson

General Manager

Marianne Smith

HR Manager

Skal vi lave din næste VVS opgave?