Showroom | Damsgaard VVS
15084
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15084,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

BESØG VORES SHOWROOM OG FÅ INSPIRATION

Vi har flere bud på, hvordan dit nye badeværelse kan se ud.

Oplev vores showroom

I vores store showroom på Axel Kiers Vej i Højbjerg kan du opleve et væld af de muligheder, som du står overfor, når du overvejer et nyt bademiljø. Vi har et stort udvalg af badeværelsesmøbler og sanitet, og du kan kan finde inspiration blandt seneste trends fra nogle af landets førende leverandører. Både inden for armature, sanitet og tilbehør til badeværelset.

Vi gør vores yderste for hele tiden at have nye og spændende bademiljøer udstillet, så det er et inspirerende univers, du træder ind i. Vores ansatte er hjælpsomme og guider dig gerne, så du finder en løsning, der passer til det badeværelse, du har.

Besøg vores showroom tirsdag og torsdag fra 09-12 og ellers efter aftale.

Oplev varen i miljø

At skabe det perfekte badeværelse handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad design og kvalitet – og selvfølgelig personlig stil. Det er derfor afgørende, at man som køber kan få lov at se produkterne og opleve dem monteret i flotte badeværelsesmiljøer. Alt er på display til yderst konkurrencedygtige priser, hvor hjælp og rådgivning fra vores kompetente medarbejdere til enhver tid er inkluderet.

Forløbets gang

Har du et større projekt i støbeskeen, så husk, at der er mange forskellige faktorer, der afgør funktionalitet, stil og atmosfære i dit nye badeværelse. Toilettet, badekarret og brusebadet slår stilen an i rummet, så begynd her, når badeværelset skal bygges. Herefter skal du danne dig et indtryk af alle de muligheder, rummet kan tilbyde:

  • Hvor mange kvadratmeter er der?
  • Er der behov for ombygning?
  • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?
Professionel rådgivning

Kig ind i vores butik og showroom, så står vores badkonsulenter parate til at guide dig igennem de forskellige overvejelser, produkter og designløsninger – eventuelt støttet af inspirerende og overskuelige 3D-tegninger af din badløsning. Så hvad end du søger vandhaner, brusere, toiletter, håndvaske eller komplette møbelsæt, så kom forbi og lad dig inspirere.

Skal vi lave din næste VVS opgave?